Lähde kanssamme seuraamaan F1-kisaa Itävaltaan tai Belgiaan!

iloq_chl_customer_event

Kumpaan F1-kisaan haluaisit osallistua iLOQin vieraana ja tavata samalla Kimin?

Lähde kanssamme seuraamaan F1-kisaa Itävaltaan tai Belgiaan ja tapaamaan samalla Kimiä!

Nyt on aika äänestää oikea kisaviikonloppu. Vastaajien kesken arvomme palkinnoksi yhden F1-kisaviikonlopun kanssamme.

Valitse suosikkisi 5.3 mennessä.

Äänestyksen jälkeen ilmoitamme teille kohteen ja lähetämme kutsut ilmoittautumista varten. Matka tulee olemaan osaksi omakustanteinen, joten kannattaa äänestää ja osallistua!

kimi_raikkonen_iloq

”iLOQin ratkaisut ovat edistyksellisiä tekniikaltaan mutta samalla erittäin helppoja käyttää. Jokainen meistä haluaa tuntea olonsa turvalliseksi, oli sitten kyse minusta autossani tai kotona odottavasta perheestä. iLOQin ratkaisut parantavat turvallisuutta. Meillä on iLOQin kanssa samanlaisia tavoitteita, ja kumpikin taho ottaa hallittuja riskejä hienojen asioiden saavuttamiseksi”.

- Kimi Räikkönen, F1 maailmanmestari

Yhteistyö F1-maailmanmestarin kanssa

 

Omavoimainen lukitusjärjestelmä

iLOQ S10 korvaa mekaaniset ja paristokäyttöiset lukitusjärjestelmät ratkaisemalla avainten katoamiseen, kopiointiin sekä lukituksen ylläpitoon ja elinkaarikustannuksiin liittyvät ongelmat. Digitaalinen iLOQ S10 mahdollistaa lukitusturvallisuuden ja asumisviihtyvyyden ylläpitämisen.

Omavoimaisen teknologian ansiosta sinun ei tarvitse vaihdattaa lukkoihin tai avaimiin paristoja, mikä säästää huomattavasti rahaa, työaikaa ja ennen kaikkea ympäristöä.

Ainutlaatuinen liitettävyys mahdollistaa aikarajoitteiden hyödyntämisen halutuissa tiloissa lisäämään turvallisuutta. Laajat integraatiomahdollisuudet taas mahdollistavat esimerkiksi tilavarausjärjestelmien hyödyntämisen yhteiskäyttötiloissa.

Tutustu järjestelmän etuihin

 

Asuinkiinteistöjen lukitusratkaisu

LOQ S10-lukitusjärjestelmä on helppo asentaa ja hallinnoida sekä edullinen ylläpitää. iLOQ ratkaisee esimerkiksi avainten katoamisesta, luvattomasta kopioinnista, patenttien umpeutumisesta ja yhteisten tilojen väärinkäytöstä aiheutuvat ongelmat.

 

Kun avain katoaa, ei lukkoja tarvitse vaihtaa tai sarjoittaa uudelleen

Kadonneen iLOQ Avaimen pääsyoikeudet poistetaan järjestelmästä nopeasti, helposti ja edullisesti ilman yhdenkään lukon vaihtoa tai uudelleensarjoitusta. Tallessa olevia avaimia ei myöskään tarvitse vaihtaa. Kiinteistön turvataso pysyy korkeana vuodesta toiseen.

Avaimia ei voi kopioida luvatta

Vahvasti salatussa digitaalisessa iLOQ Avaimessa ei ole yksilöivää jyrsintää, joka voitaisiin kopioida. iLOQ Avaimen kopiointisuojaus ei perustu avaimen muotoon tai patentin voimassaoloon, vaan vahvaan vaihtuvaan digitaaliseen salaukseen kulunvalvontatunnisteiden tapaan.

Yhteisten tilojen väärinkäytökset on helppo selvittää

LOQ lukkosylinteri voi tallentaa muistiinsa lukon avaamisen tai avaamisyrityksen. Lokitiedosto helpottaa väärinkäytösten selvittämistä ja ehkäisee ennalta häiriöitä. Tarvittaessa voidaan rajoittaa asukkaiden pääsyä esimerkiksi yöaikaan vaikkapa irtaimistovarastoihin, pesuloihin ja saunatiloihin. Näin ehkäistään tehokkaasti väärinkäytöksiä.

Asukas voi käyttää yhtä ja samaa avainta

Yhteen iLOQ Avaimeen voidaan ohjelmoida kaikki pääsyoikeudet turvalukoista, hissien avainkytkimistä ja riippulukoista lähtien. Uusiokäytettävät avaimet voidaan ohjelmoida uudelleen lukemattomia kertoja.

 

 KR_Stamp_Blue

Remontin haasteet perinteisillä avainjärjestelmillä

Ennen kiinteistössä aloitettavaa, asuntoihin sisään pääsyä vaativaa saneerausta joudutaan tyypillisesti pohtimaan mm. seuraavia asioita ja löytämään niihin ratkaisut. Miten järjestetään työmaa-aikainen kulkeminen? Jos on yleisavain, niin onko se liian vahva luovutettavaksi? Jos yleisavain katoaa, kuka vastaa kustannuksista? Voidaanko luovutettua avainta mahdollisesti kopioida? 

Asiaan liittyy monia varsin aiheellisia kysymyksiä ja tyypillisesti päädytään ratkaisuun, jossa saneerauksen ajan eletään lisääntyneen turvallisuusriskin kanssa ja sen päätyttyä uusitaan lukot.

Valitettavasti asiaan liittyy senkin jälkeen avoimia kysymyksiä. Miten järjestetään työmiehille pääsy takuukorjausten ajaksi, annetaanko taas juuri uudistetun lukitusjärjestämän yleisavaimet käyttöön? Miten toimitaan tulevissa saneerauksissa, uusitaanko lukot ja avaimet jokaisen kohdalla?


Uusitaan lukot jo ennen saneerausta iLOQ S10-lukitusjärjestelmään

iLOQ S10 mahdollistaa lukkojen uusimisen jo ennen saneerausta ja tarjoaa selkeitä etuja turvallisuuden takaamiseksi saneerauksen aikana ja myös sen jälkeen. Jokaiselle työmiehelle voidaan halutessa tehdä avain, näin ollen huoneistojen ovia ei tarvitse jättää auki työpäivän aikana.

Digitaalinen salaus mahdollistaa, että avaimia ei voida kopioida lisää ilman kiinteistön suostumusta. Työmaan käytössä olevat avaimet voidaan rajoittaa toimimaan vain työmaa-aikana, näin työmiehet eivät pääse kiinteistön tiloihin kuin sallittuna työaikana. Lukkojen kulkuloki ennalta ehkäisee väärinkäytöksiä ja toisaalta myös auttaa mahdollisten väärinkäytösten selvittämistä.

Työmaan käytössä olevia avaimia voidaan ohjelmoida siten että niillä pääsee vain kulloinkin työn alla oleviin huoneistoihin. Kadonneet ja palauttamatta jääneet avaimet voidaan poistaa lukoista ohjelmoimalla ilman hidasta ja kallista lukkojen uudelleen sarjoitusta.

iLOQ S10 edut remontin jälkeen 

Mahdollisesti palauttamatta jääneet avaimet voidaan poistaa lukoista ohjelmoimalla erittäin kustannustehokkaasti.

Takuukorjausten ajaksi voidaan luoda avaimia, joilla pääsee vain niihin huoneistoihin, joissa korjauksia suoritetaan.

Järjestelmä mukautuu kulloiseenkin tarpeeseen ja mahdollistaa turvallisuustason ylläpidon kiinteistön kaikissa tilanteissa, myös mahdollisten tulevien saneerausten aikana.

 

iLOQ

2 miljoonaa avainta ja yli miljoona lukkoa

Integraatiot usean eri toimittajan tilavarausjärjestelmiin

Yli 15 vuoden osaaminen omavoimaisista digitaalisista lukitusratkaisuista

"iLOQ S10 on nykyaikaisin ja turvallisin vaihtoehto. Sen avulla avaimet ja pääsyoikeudet pysyvät täsmälleen järjestyksessä. Kadonneet avaimet eivät enää aiheuta huolta, koska niiden pääsyoikeudet voi helposti poistaa."

Mauri Niemelä, Toimitusjohtaja Oulun Isännöitsijätoimisto Oy

"Taloyhtiössä asukkailta oli kadonnut avaimia ja yhtiössä alkoi esiintymään varkaustapauksia sekä ilkivaltaa yhteiskäyttötiloissa. Lukitusjärjestelmän vaihdon jälkeen väärinkäytökset

ovat yhtiössä loppuneet, mikä on merkittävästi lisännyt asumisviihtyvyyttä ja yhteishenkeä. Voin suositella järjestelmää muillekin taloyhtiöille."

Olli Kurhinen, hallituksen puheenjohtaja. As Oy Vallin-Rinne

"iLOQ tarjoaa nykyaikaisen ja pitkäikäisen lukituksen asuinkiinteistölle. Remonttikohteissa erityistä lisäetua saadaan vaihtamalla lukitus iLOQ -ratkaisulle ennen urakan alkua. Kulkua voidaan rajoittaa kellopiireillä, ilman kaapeloimistarvetta. Ajantasaiset lokitiedot avainten käytöstä saadaan luotettavasti ja esimerkiksi yökäyttö voidaan rajata tarpeen mukaan pois kiinteistön yleisissä tiloissa. Jo pian vuosikymmenen käyttäjäkokemuksen pohjalta voin sanoa olevani iLOQiin erittäin tyytyväinen."

Petri Lampinen, Isännöitsijä, Talohallinta Oy

Kysyttävää? Anna myyntimme auttaa.

Jätä yhteystietosi, niin vastaamme sinulle viimeistään huomenna.

Ota yhteyttä