iLOQ S5 - Paristoton digitaalinen pääsynhallintajärjestelmä

iLOQ_Aalto couple_v1

Turvallista pääsynhallintaa koko elinkaaren ajaksi

Omavoimaisen ja digitaalisen iLOQ S5 -pääsynhallintajärjestelmän avulla asuinrakennusten pääsyoikeuksien hallinnointi sujuu joustavasti. Järjestelmä mahdollistaa turvatason ylläpitämisen muuttuvista tarpeista huolimatta kustannustehokkaasti ja vaivattomasti. Tarvitaan vain yksi digitaalinen avain, jonka pääsyoikeudet ovat aina ajan tasalla ja asukkaat voivat tuntea olonsa turvalliseksi kotonaan.

Oletpa sitten nykyinen tai uusi asiakas, huomaat pian, kuinka iLOQin digitaaliset ratkaisut  maksimoivat turvallisuuden, minimoivat hallintatyön ja elinkaarikustannukset, vähentävät ympäristövaikutuksia ja nostavat kiinteistöjesi käyttöarvoa.

Kun hankitte iLOQ S5 -pääsynhallintajärjestelmän olemassa olevaan asuinkiinteistöön ja koko lukitus uusitaan kerralla 1.3. – 31.12.2020 välisenä aikana, saatte yhden etälukijan ja ovimoduulin jokaista 20 asuntoa kohti veloituksetta

(edun arvo n. 650 € / 20 huoneistoa)

Voit halutessasi jättää yhteystietosi oheisella lomakkeella, niin käydään taloyhtiösi tarpeet yhdessä läpi.

iLOQ_Roof key_v6

Asuinrakennusten avaintenhallinnan haasteita

 

  • Useiden avainten hallinnointi
  • Pääsyoikeuksien pitäminen ajan tasalla
  • Kadonneiden avainten poistaminen
  • Asukasmuutosten hallinnointi
  • Väärinkäytösten seuranta

Tällaisia tilanteita tapahtuu päivittäin. Monessa asuinrakennuksessa on edelleen käytössä mekaaninen lukitusjärjestelmä, jolloin tällaisten haasteiden ratkaiseminen on vaikeaa.

Aiemmin kiinteistöt ovat investoineet erillisiin sähköisiin järjestelmiin. Perinteiset järjestelmät vaativat kuitenkin kaapelointia, ja tämän rajoitteen vuoksi tarvitaan tavallisesti myös avaimia. Järjestelmät saattavat parantaa pääsynhallintaa jonkin verran, mutta korkeat hankintakustannukset rajoittavat järjestelmän laajentamista kaikkiin oviin ja lukkoihin.

iLOQ S5:n edut asuinrakennuksissa

Uuden sukupolven iLOQ S5:n tarjoamat uudet ominaisuudet ja edut tuovat rakennusten omistajille, käyttäjille ja avainten haltijoille turvallisuutta sekä varmistavat ylivertaisen helpon pääsynhallinnan ja huomattavat säästöt elinkaaren aikana. 

Älykkäämpää ja helpompaa pääsynhallintaa

Järjestelmä mahdollistaa, että yhdellä avaimella voidaan avata kaikki tarvittavat ovet ja tilat. Lukot voivat sijaita ovissa, varastoissa, pyykkituvissa, tai ne voivat olla vaikkapa riippulukkoja. Avainten hallinta ja pääsyoikeudet ovat aina ajan tasalla.

Vähemmän hallinnointia ja kustannuksia

Lokitiedot ehkäisevät ja auttavat selvittämään väärinkäytöksiä. Turvallisuus nousee uudelle tasolle kadonneiden avainten nopean poistamisen ja tehokkaan salauksen ansiosta. Verrattuna mihin tahansa muuhun lukitus- tai pääsynhallintajärjestelmään, iLOQ on tehokas ja helppokäyttöinen. Tämä takaa sijoitetulle pääomalle nopean tuoton säästettyjen elinkaarikustannusten muodossa.

Integraatiot eri järjestelmien kanssa

iLOQ S5:n vakiomuotoinen avoin API mahdollistaa integraation uudenaikaisten tiedonjako- ja varausjärjestelmien kanssa. Yhteistilojen varaus voidaan esimerkiksi järjestää erillisellä varausjärjestelmällä ja viedä kulkuoikeudet suoraan iLOQ S5 avaimeen. Oveen tai varattuun yhteistilaan ei tarvitse tehdä uusia kaapelointeja, ja ovi avautuu oikealla avaimella oikeaan aikaan.

Etäpääsynhallinta

Edellisten asukkaiden pääsyoikeudet voidaan poistaa kaikista tiloista etänä. Pääsyoikeuksia voidaan myöntää rakennustöiden ajaksi ja poistaa töiden valmistuttua. Aikarajoitustoiminnon avulla pääsyoikeudet voidaan määrittää tietyille henkilöille, tiettyihin tiloihin ja tiettyyn kellonaikaan.

Kuinka voimme auttaa?

Jätä yhteystietosi ja otamme sinuun yhteyttä yhden työpäivän kuluessa.

Ota yhteyttä