Kampanja taloyhtiöille 2021

K5S-and-C5S_half-way-mirror

Kampanja on voimassa olemassa oleville, yksityisesti omistetuille asunto-osakeyhtiöille, joiden lukitus uusitaan kerralla ja kokonaan iLOQ S5 -järjestelmään. 

Kampanjaetuna tarjoamme kohteen ulko-ovien avainpesäpaketit ja sylinterit sisäovien avainpesäpakettien/sylintereiden hinnalla. Edun arvo tyypillisessä asunto-osakeyhtiössä on yli tuhat euroa.

Kampanja on voimassa 8.3.-31.12.2021 välisenä aikana toimitettuihin tilauksiin.

Ota yhteyttä

iLOQ S5 pääsynhallintajärjestelmä

Paristoja ei tarvita, kuten ei muissakaan iLOQ-ratkaisuissa. Kulkuoikeuksien antamiseen tarvittava sähkö saadaan työntämällä avain lukkoon. Lukkosylinterin ja avaimen mikrosirun välinen tieto siirretään vahvalla salauksella. Kun kulkuoikeus annetaan, lukkosylinterin salpa vapautuu ja lukko voidaan avata kääntämällä avainta. Lukko lukittuu, kun avain poistetaan sylinteristä.

Tutustu järjestelmän etuihin

 

Asuinkiinteistöjen lukitusratkaisu

LOQ S5-lukitusjärjestelmä on helppo asentaa ja hallinnoida sekä edullinen ylläpitää. iLOQ ratkaisee esimerkiksi avainten katoamisesta, luvattomasta kopioinnista, patenttien umpeutumisesta ja yhteisten tilojen väärinkäytöstä aiheutuvat ongelmat.

 

Kun avain katoaa, ei lukkoja tarvitse vaihtaa tai sarjoittaa uudelleen

Kadonneen iLOQ Avaimen pääsyoikeudet poistetaan järjestelmästä nopeasti, helposti ja edullisesti ilman yhdenkään lukon vaihtoa tai uudelleensarjoitusta. Tallessa olevia avaimia ei myöskään tarvitse vaihtaa. Kiinteistön turvataso pysyy korkeana vuodesta toiseen.

Avaimia ei voi kopioida luvatta

Vahvasti salatussa digitaalisessa iLOQ Avaimessa ei ole yksilöivää jyrsintää, joka voitaisiin kopioida. iLOQ Avaimen kopiointisuojaus ei perustu avaimen muotoon tai patentin voimassaoloon, vaan vahvaan vaihtuvaan digitaaliseen salaukseen kulunvalvontatunnisteiden tapaan.

Yhteisten tilojen väärinkäytökset on helppo selvittää

LOQ lukkosylinteri voi tallentaa muistiinsa lukon avaamisen tai avaamisyrityksen. Lokitiedosto helpottaa väärinkäytösten selvittämistä ja ehkäisee ennalta häiriöitä. Tarvittaessa voidaan rajoittaa asukkaiden pääsyä esimerkiksi yöaikaan vaikkapa irtaimistovarastoihin, pesuloihin ja saunatiloihin. Näin ehkäistään tehokkaasti väärinkäytöksiä.

Asukas voi käyttää yhtä ja samaa avainta

Yhteen iLOQ Avaimeen voidaan ohjelmoida kaikki pääsyoikeudet turvalukoista, hissien avainkytkimistä ja riippulukoista lähtien. Uusiokäytettävät avaimet voidaan ohjelmoida uudelleen lukemattomia kertoja.

Remontin haasteet perinteisillä avainjärjestelmillä

Ennen kiinteistössä aloitettavaa, asuntoihin sisään pääsyä vaativaa saneerausta joudutaan tyypillisesti pohtimaan mm. seuraavia asioita ja löytämään niihin ratkaisut. Miten järjestetään työmaa-aikainen kulkeminen? Jos on yleisavain, niin onko se liian vahva luovutettavaksi? Jos yleisavain katoaa, kuka vastaa kustannuksista? Voidaanko luovutettua avainta mahdollisesti kopioida? 

Asiaan liittyy monia varsin aiheellisia kysymyksiä ja tyypillisesti päädytään ratkaisuun, jossa saneerauksen ajan eletään lisääntyneen turvallisuusriskin kanssa ja sen päätyttyä uusitaan lukot.

Valitettavasti asiaan liittyy senkin jälkeen avoimia kysymyksiä. Miten järjestetään työmiehille pääsy takuukorjausten ajaksi, annetaanko taas juuri uudistetun lukitusjärjestämän yleisavaimet käyttöön? Miten toimitaan tulevissa saneerauksissa, uusitaanko lukot ja avaimet jokaisen kohdalla?


Uusitaan lukot jo ennen saneerausta iLOQ S5-lukitusjärjestelmään

iLOQ S5 mahdollistaa lukkojen uusimisen jo ennen saneerausta ja tarjoaa selkeitä etuja turvallisuuden takaamiseksi saneerauksen aikana ja myös sen jälkeen. Jokaiselle työmiehelle voidaan halutessa tehdä avain, näin ollen huoneistojen ovia ei tarvitse jättää auki työpäivän aikana.

Digitaalinen salaus mahdollistaa, että avaimia ei voida kopioida lisää ilman kiinteistön suostumusta. Työmaan käytössä olevat avaimet voidaan rajoittaa toimimaan vain työmaa-aikana, näin työmiehet eivät pääse kiinteistön tiloihin kuin sallittuna työaikana. Lukkojen kulkuloki ennalta ehkäisee väärinkäytöksiä ja toisaalta myös auttaa mahdollisten väärinkäytösten selvittämistä.

Työmaan käytössä olevia avaimia voidaan ohjelmoida siten että niillä pääsee vain kulloinkin työn alla oleviin huoneistoihin. Kadonneet ja palauttamatta jääneet avaimet voidaan poistaa lukoista ohjelmoimalla ilman hidasta ja kallista lukkojen uudelleen sarjoitusta.

iLOQ S5 edut remontin jälkeen 

Mahdollisesti palauttamatta jääneet avaimet voidaan poistaa lukoista ohjelmoimalla erittäin kustannustehokkaasti.

Takuukorjausten ajaksi voidaan luoda avaimia, joilla pääsee vain niihin huoneistoihin, joissa korjauksia suoritetaan.

Järjestelmä mukautuu kulloiseenkin tarpeeseen ja mahdollistaa turvallisuustason ylläpidon kiinteistön kaikissa tilanteissa, myös mahdollisten tulevien saneerausten aikana.

 

iLOQ

yli 3 miljoonaa avainta ja lähes 2 miljoonaa toimitettua lukkoa

Integraatiot usean eri toimittajan tilavarausjärjestelmiin

Yli 15 vuoden osaaminen omavoimaisista digitaalisista lukitusratkaisuista

"iLOQ on nykyaikaisin ja turvallisin vaihtoehto. Sen avulla avaimet ja pääsyoikeudet pysyvät täsmälleen järjestyksessä. Kadonneet avaimet eivät enää aiheuta huolta, koska niiden pääsyoikeudet voi helposti poistaa."

Mauri Niemelä, Toimitusjohtaja Oulun Isännöitsijätoimisto Oy

"Taloyhtiössä asukkailta oli kadonnut avaimia ja yhtiössä alkoi esiintymään varkaustapauksia sekä ilkivaltaa yhteiskäyttötiloissa. Lukitusjärjestelmän vaihdon jälkeen väärinkäytökset

ovat yhtiössä loppuneet, mikä on merkittävästi lisännyt asumisviihtyvyyttä ja yhteishenkeä. Voin suositella järjestelmää muillekin taloyhtiöille."

Olli Kurhinen, hallituksen puheenjohtaja. As Oy Vallin-Rinne

"iLOQ tarjoaa nykyaikaisen ja pitkäikäisen lukituksen asuinkiinteistölle. Remonttikohteissa erityistä lisäetua saadaan vaihtamalla lukitus iLOQ -ratkaisulle ennen urakan alkua. Kulkua voidaan rajoittaa kellopiireillä, ilman kaapeloimistarvetta. Ajantasaiset lokitiedot avainten käytöstä saadaan luotettavasti ja esimerkiksi yökäyttö voidaan rajata tarpeen mukaan pois kiinteistön yleisissä tiloissa. Jo pian vuosikymmenen käyttäjäkokemuksen pohjalta voin sanoa olevani iLOQiin erittäin tyytyväinen."

Petri Lampinen, Isännöitsijä, Talohallinta Oy

Kysyttävää? Voit olla yhteydessä myös jälleenmyyjiimme.

Ota yhteyttä